Web Analytics Made Easy - Statcounter

پس از اولین نمایش فیلم «قهرمان» اصغر فرهادی در جشنواره فیلم کن چند منتقد به تحسین این فیلم سینمایی پرداختند.

به گزارش گروه روی خط رسانه‌های برنا، دیوید الریش در ایندی وایر فیلم قهرمان را بهترین فیلم اصغر فرهادی پس از «جدایی نادر از سیمین»عنوان می‌کند. در بخشی از نقدش او می نویسد:

«مردی که به دلیل بدهی پرداخت نشده زندانی است، یک کیسه پول به طور تصادفی در ملودرام اخلاقی اصغر فرهادی پیدا می کند، مردی که اعمال خوبی دارد اما همه چیز بد پیش می‌رود

فرهادی با " قهرمان" با نقاط قوت خود بازی می کند ، زیرا یک فرض منطقی کلاسیک را برمی گزیند و با قدرت کافی این پیش فرض را می‌چرخاند تا تماشاگر را بشدت تحت تاثیر قرار بدهد ، حتی وقتی دلسوزی های تماشاگر به هر سویی قابل پیش بینی باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تا اینکه سرانجام این موقعیت بغرنج اخلاقی آرام به پایان می رسد. « قهرمان» سهل‌ترین فیلم فرهادی پس از «جدایی»،موفقیت بین المللی او در ده سال پیش است که به نوعی مبهم ترین و بهترین فیلم اوست.

پیتر بردشاو در گاردین به « قهرمان» از پنج ستاره سه ستاره داده و به حفره‌های پیرنگ اصلی اشاره کرده است.

او در بخشی از ریویوی خود نقش آفرینی امیر جدیدی را چنین ستوده: «قهرمان فیلمی است که به دلیل بازی هوشمندانه و ظریف امیر جدیدی در نقش رحیم ، پدری مجرد به موفقیت دست پیدا می کند، مردی که به تازگی از حبس برای دو روز از زندان آزاد شده و به جرم بدهی به زندان افتاده است. او مردی با لبخندی درخشان اما در عین حال عجیب و ناامیدانه است ، و مانند یکی از شخصیت های فقیر دیکنز(چارلز) است. او منتظر است تا دوباره با نامزد خود ، خواهر حامی و پسر محبوبش - پسری حساس دارای اختلال گفتاری – دورهم جمع شوند. رحیم مردی است که معتقد است با ظاهری جذاب هنوز هم می تواند از مخمصه خودش را برهاند. اما او برای لغو مجازات زندان برنامه بسیار مشخصی دارد. دوست دختر او کیف دستی در خیابان پیدا کرده است که حاوی سکه های طلا است: اگر آنها می توانستند آنها را به یک فروشنده طلا بفروشند ....»

منبع: دنیای تصویر

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: اصغر فرهادی پول بازی زندان جرم فقیر اصغر فرهادی جدایی نادر از سیمین جشنواره فیلم کن فقیر فیلم سینمایی قهرمان اصغر فرهادی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۱۷۸۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قصه زهره و نوش‌آفرین خانم و نخستین مدرسه دخترانه طرشت | مکتب‌خانه‌های طرشت را زنان مدیریت می‌کردند

همشهری آنلاین- سمیراباباجانپور: بچه‌های طرشت قبل از اینکه مدرسه‌دار شوند و پشت نیمکت‌های چوبی بنشینند به مکتب می‌رفتند؛ مکتب‌خانه عالم‌خانم، عزراخانم، صغراخانم‌هایی که اتفاقا جاری هم بودند و رقیه‌خانم. مکتب‌خانه‌های روستای طرشت را زنان مدیریت می‌کردند و دختر و پسربچه‌ها در آن درس قرآن و نماز می‌خواندند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

زهرا تیموری، متولد ۱۳۳۴، بانوی طرشتی، که سال‌ها مدیریت مدرسه حسنیه و نوش‌آفرین‌خانم طرشت را بر عهده داشت می‌گوید: «بچه‌های طرشتی اول به مکتب‌خانه می‌رفتند تا اینکه بانو نوش‌آفرین نخستین مدرسه طرشت را درمقطع دبستان وقف کرد. این مدرسه دولتی بود و دختر و پسر آنجا درس می‌خواندند. یادم می‌آید والدینم اجازه رفتن به مدرسه نوش‌آفرین‌خانم را به من ندادند. البته بسیاری از دختران طرشت این اجازه را دریافت نکردند، چون این مدرسه اسلامی نبود. بعدها خاله‌ام به نام «فرح زهره» یک مدرسه در خانه‌اش راه‌اندازی کرد و من و دیگر دخترانی که شرایطمان یکسان بود آنجا مشغول درس خواندن شدیم. کمی بعدتر زهره‌خانم نخستین مدرسه ملی طرشت را که به جامعه تعلیمات اسلامی وابسته بود بعد از انقلاب راه‌اندازی کرد و اسمش را دبستان حسنیه گذاشت. زهره‌خانم مدرسه راهنمایی را هم راه‌اندازی کرد. مدرسه حسنیه هنوز هم فعال است. بعد از انقلاب مدرسه نوش‌آفرین‌خانم به مدرسه شهید فرهاد حسین‌مردی تغییر نام داد. شهید فرهاد حسین‌مردی نخستین شهید مفقودالاثر طرشت بود. این مدرسه در دو نوبت دخترانه و پسرانه فعال بود که همچنان درهایش به روی دانش‌آموزان باز است.»

زهرا تیموری، از نخستین دانش‌آموزان مدرسه حسنیه طرشت، بعدها به‌عنوان مدیر مدرسه به کار خود ادامه داد. او می‌گوید: «۱۶ سال در مدرسه حسنیه و ۴ سال نیز در مدرسه فرهاد حسین‌مردی مدیر مدرسه بودم. یادم می‌آید در مدرسه حسین‌مردی یا همان نوش‌آفرین‌خانم که یکی از واقفان بزرگ غرب تهران بود، وقتی پنجره مدرسه را باز کردم، پنجره به دلیل فرسودگی افتاد. از همان روز به فکر پیگیری نوسازی مدرسه افتادم و از اوقاف اعتبار گرفتم. در جوار مدرسه زمینی خالی بود که آن زمین هم وقف بود. خوشبختانه تلاش‌هایم نتیجه داد و آنجا دبیرستان حسنیه را ساختیم.»

کد خبر 846899 برچسب‌ها هویت شهری همشهری محله

دیگر خبرها

  • اهدای عضو جوان بجنوردی، ناجی جان ۵ بیمار شد
  • قصه زهره و نوش‌آفرین خانم و نخستین مدرسه دخترانه طرشت | مکتب‌خانه‌های طرشت را زنان مدیریت می‌کردند
  • (ویدئو) جوزف کالینگر، قاتل زنجیره‌ای؛ مردی که می‌خواست خدا شود!
  • (ویدئو) جوزف کالینگر، قاتل زنجیره‌ای؛ مردی که پسرش را هم کشت!
  • تیم فوتسال سیمین کک شاهرود مغلوب مهمان مشهدی شد
  • پادکست| تحلیل بازار طلا و ارز در هفته دوم اردیبهشت/ روند بازار‌ها در هفته آینده چگونه است؟
  • تیم فوتسال سیمین کک شاهرود مغلوب تیم مهمان مشهدی شد
  • هویت شهید «مجتبی نادر طهرانی» شناسایی شد
  • مردی که قصد حمله به نتانیاهو را داشت بازداشت شد
  • تشییع شهدای تازه تفحص شده همزمان با شهادت امام جعفر صادق (ع) در اصفهان