Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش فارس به نقل از ورایتی، اصغر فرهادی در مراسم فرش قرمز و اکران فیلم جدیدش با عنوان «قهرمان» در کن حضور یافت. همزمان با آغاز این مراسم آهنگ «مرغ سحر» با صدای مرحوم محمدرضا شجریان از بلندگوها پخش شد. فرهادی پیش از این در دوره گذشته نیز برای مراسم فرش قرمز فیلم «فروشنده» نیز موسیقی فیلم «دلشدگان» با صدای شجریان را برای مراسم خود انتخاب کرده بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مراسم اصغر فرهادی و عوامل اصلی فیلم بر روی فرش قرمز حضور یافتند و به سوالات شبکه ها و رسانه های مختلف بین المللی پاسخ دادند.

اصغر فرهادی در گفتگویی کوتاه در مراسم فرش قرمز گفت: باورم نمی شود که این جشنواره در حال برگزاری است و از مسئولان جشنواره کن برای مهیا کردن شرایط برگزاری جشنواره ، تشکر می کنم. با وجود این که همه آثار فیلمساز در یک مسیر مشابه هستند، اما هر فیلم کشف جدیدی است و زوایایی را که شاید در دیگر فیلم ها به آن کمتر پرداخته شده را برجسته می کند و ادعا می شود که فیلمساز باید فیلم به فیلم، عمیق تر شود. مهمترین هدفم این است که مخاطب از فیلم خسته نشود.

امیر جدیدی هنرپیشه نقش اصلی فیلم «قهرمان» نیز در این مراسم گفت: کار با اصغر فرهادی برایم تجربه ای فوق العاده بود و مهم تر از یادگیری هنر از ایشان، اخلاق و انسانیت را از آقای فرهادی یاد گرفتم. ضمنا بسیار لذت بخش و باعث افتخار است که با فیلم آقای فرهادی در این جشنواره کن شرکت می کنم.

اصغر فرهادی، برنده اسکار برای «جدایی» و «فروشنده» حالا با فیلم «قهرمان» برای چهارمین بار در بخش رقابتی جشنواره کن پس از فیلم های «گذشته»، «فروشنده» و فیلم اسپانیولی زبانش با عنوان «همه می دانند» حضور یافت. 

«قهرمان» که حاصل بازگشت فرهادی به فیلمسازی در ایران است، درباره شخصی به نام رحیم است که به دلیل بدهی پرداخت نشده در زندان به سر می برد. او و زنی که دوستش دارد در حالی که در یک مرخصی دو روزه از زندان بیرون آمده، در قالب نقشه ای تلاش می کنند تا طلبکار را متقاعد کند تا او از زندان رهایی یابد.

در همین خصوص ورایتی گفتگویی کوتاه با اصغر فرهادی ترتیب داد که در ادامه می خوانیم:

چگونه «قهرمان» پدید آمد؟

هر از گاهی در ایران اخباری در مورد افراد بسیار متوسطی که در زندگی روزمره خود کاری را انجام می دهند منتشر می شود که بسیار نوع دوستانه است. و این شیوه انسانی و نوع دوستی باعث می شود که آنها برای چند روز در جامعه بسیار ستایش شده و در کانون توجه باشند و سپس فراموش می شوند. داستان ظهور و سقوط این نوع افراد واقعاً همان چیزی بود که من را علاقه مند به ساخت فیلم «قهرمان» کرد.

آیا در سال های اخیر نظارت بر شبکه های اجتماعی به خصوص در مورد ایران مورد توجه شما بوده است؟

وقتی کار روی داستان را شروع کردم ، خیلی از شبکه های اجتماعی آگاهی نداشتم. من این جنبه را توسعه دادم که فهمیدم این چیزی است که این روزها در همه جوامع جهان فراگیر است. این به یک ابزار قدرتمند ارتباطی در هر جامعه ای تبدیل شده و هیچ مرزی برای آن وجود ندارد. در ایران و بقیه جهان همین است.

اما من فکر می کنم آنچه در ایران مشخص است این است که چون در جامعه بین گروه ها، عقاید، ایدئولوژی های مختلف بعضا تنش وجود دارد، این به ابزاری در دست [گروه هایی] از مردم برای رویارویی با دیگران تبدیل می شود. به همین دلیل است که این قضیه در توسعه این داستان نقش مهمی دارد.

فکر می کنید قطع ارتباط شبکه های اجتماعی چه تاثیری بر سینما دارد؟

من چند روز پیش با یکی از دوستانم بحث کردم و او گفت که این جریان اطلاعات، تصاویر و صدایی که امروزه بر روی همه افراد می بارد، سینما را می کُشد، زیرا این رقیبی است که سینما نمی تواند از پس آن برآید. اما من فکر می کنم که این کاملاً برعکس است زیرا این واقعاً جنبه معکوس استفاده از تصاویر و صدا با سرعت است. سینما واسطه ای است که برای توسعه، نمایش جنبه های مختلف، نشان دادن پیچیدگی ها و ظرافت ها می تواند زمان ببرد. و این وقت را بگیرم. و دقیقاً به همین دلیل است که من بر این عقیده هستم که شبکه های اجتماعی به هیچ وجه تهدیدی برای سینما نیستند. آنچه در شبکه های اجتماعی ندارید زمان تأمل و تفکر است و می توانید جنبه ها و ابعاد مختلف یک سال را ببینید. برای آن، سینما وجود دارد.

منبع: الف

کلیدواژه: شبکه های اجتماعی اصغر فرهادی فرش قرمز شبکه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۵۲۰۱۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما به نقل از فایننشال تایمز، به تازگی لایحه‌ای درباره محدودیت تیک‌تاک در آمریکا به تصویب رسیده است. بر اساس این لایحه، شرکت چینی «بایت دنس» مالک شبکه اجتماعی تیک‌تاک تا اوایل سال ۲۰۲۵ فرصت دارد این برنامه ویدئویی را به یک شرکت آمریکایی بفروشد، در غیر این صورت با ممنوعیت فروشگاه‌های برنامه و ارائه‌دهندگان اینترنت مواجه خواهد شد.

این مصوبه به تهدیدات ناشی از «برنامه‌های کنترل‌شده توسط دشمن خارجی» اشاره می‌کند. به نوشته فایننشال تایمز، سیاستمداران آمریکایی نگران تأثیری هستند که پکن می‌تواند بر محتوای داده‌های کاربران «تیک‌تاک» اعمال کند.  فروش برنامه ها و شبکه های اجتماعی پیش از این هم سابقه داشته است. مثلا چهار سال پیش، شرکت چینی Kunlun Tech برنامه دوستیابی‌اش را به دلیل نگرانی قانونگذاران آمریکایی از امنیت داده‌های کاربران به San Vicente Acquisition فروخت. با این حال، این فروش کمتر از یک میلیارد دلار قیمت داشت و این در حالی است که تیک‌تاک بسیار بزرگتر است. درآمد آمریکا از این شبکه اجتماعی در سال گذشته به ۱۶ میلیارد دلار رسید.   به نظر می‌رسد هیچ پیشنهادی در این مقیاس وجود نداشته باشد. گزارش‌ها حاکی از آن است که برخلاف متا، تیک‌تاک زیان‌دِه است.   یا در مثال‌های دیگر، روسیه در سال ۲۰۱۶ دسترسی به «لینکدین» را به دلیل خودداری از ذخیره اطلاعات کاربران روسی در این کشور مسدود کرد. یا در سال ۲۰۲۰، هند تیک‌تاک را برای حفظ حریم خصوصی و نگرانی‌های امنیتی ممنوع کرد. امسال هم چین واتس‌اپ را به همین دلیل ممنوع کرد.    تیک‌تاک در تلاش برای متقاعدکردن مقامات واشنگتن درباره این شبکه اجتماعی تاکنون از دو مدیر اجرایی استفاده کرده است. اولین مدیر، «کوین مایر» بود که تنها چند ماه دوام آورد، اما جانشین او یعنی «شو زی چو» سه سال است که در جایگاهش مانده است.   اما ناکامی «چو» در متقاعد کردن قانونگذاران آمریکایی مبنی بر اینکه تیک‌تاک یک تهدید امنیتی نیست، می‌تواند برای حضور او در سِمتش محدودیت زمانی ایجاد کند. این ناکامی همچنین می‌تواند باعث ممنوعیت برنامه‌های دیگر شود.   تیک‌تاک تاکید کرده که در حال برنامه‌ریزی برای مبارزه قانونی با مصوبه قانونگذاران آمریکایی است. ممنوعیت تیک‌تاک قطعا باعث ناراحتی ۱۷۰ میلیون کاربر آمریکایی این برنامه می‌شود، اما این ممنوعیت به صورت یک‌باره نخواهد بود.    فایننشال در پایان نوشت، با این اتفاقات، اینترنت جهانی بیش از پیش دچار شکاف و گسستگی خواهد شد.

دیگر خبرها

  • (ویدئو) فیلمی از یک کارگر باربری شبکه‌های اجتماعی را تسخیر کرد
  • (عکس) ژیلا صادقی با این تیپ خفن در خارج سوژه شبکه‌های اجتماعی شد
  • ماجرای پخش بی‌بی‌سی از شبکه دو؛ اشتباه یا هک؟ +فیلم
  • برگزاری مراسم «آگاه زمان»
  • این شبکه اجتماعی برای کاربرانش بازی راه‌اندازی کرده است!
  • شبکه خبر 2 هک شد؟! + فیلم و واکنش صداوسیما
  • رئیس انجمن جامعه شناسی ایران: پروژه یکدست‌سازی همه جا شکست خورده است/ هر روز شکاف‌های عمیق‌تری بین ایدئولوژی حاکمیت با مردم می‌بینیم/ گروه‌های مختلف مردم به همدیگر احترام می‌گذارند
  • از «نیکا» تا «یسنا»
  • ممنوعیت تیک‌تاک به «شکاف اینترنت» سرعت می‌بخشد
  • فیلم‌ های سینمایی امروز تلویزیون + جدول فیلم‌ های امروز، پنجشنبه ۱۳ اردیبهشت