Web Analytics Made Easy - Statcounter

اصغر فرهادی که برای نخستین نمایش فیلم جدید «قهرمان» در آمریکای شمالی و در جشنواره فیلم تلوراید حضور داشته در مصاحبه‌ای با نشریه هالیوود ریپورتر شرکت کرده است. 

داستان فیلم «قهرمان» درباره مردی به نام رحیم است که به دلیل بدهی در زندان به سر می‌برد اما تصمیم او برای بازگرداندن کیفی پر از سکه طلا، در شبکه‌های اجتماعی شهرت خوبی برای زندان و او ایجاد می‌کند اما مثل همیشه ماجرای پشت شخصیت اصلی داستان، پیچیده‌تر از این مرد خوب در شبکه‌های اجتماعی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

داستانی که فرهادی با مشاهده ظهور و سقوط بسیاری از قهرمانان روزانه، تصمیم به روایت آن گرفت. 

اصغر فرهادی کارگردان ایرانی صلحب اسکار که در فیلم جدیدش «قهرمان» نقدی جدی بر شبکه‌های اجتماعی داشته درباره دلیل عدم استفاده از فیس بوک و تویئتر می‌گوید: «این شبکه‌های اجتماعی زمان زیاد می‌گیرند و از نقطه نظر احساسی، شخصی نیستم که بتوانم این حجم از اخبار بد را جذب کنم.»

او ادامه داد: «اجازه نمی دهیم افراد دیگر کار اشتباه انجام دهند. نکته‌ای که برای من جالب بود این است که برخی از آدم‌های معمولی اقدام به انجام برخی کارهای بشردوستانه در مقطعی از زندگی‌شان می‌کنند و مردم انتظار دارند آن فرد در تمام عمرش همانقدر بشردوست و خیرخواه باشد و گذشته و آینده او را انکار می‌کنند. نمی‌گویم افراد باید کار بد و اشتباه انجام دهند اما هر فردی برای این که یک بشر باشد ناگزیر اشتباهاتی دارد.» 

فرهادی پیش از این با دو فیلم «جدایی» (۲۰۱۱) و «فروشنده» (۲۰۱۶) موفق به کسب جایزه اسکار بهترین فیلم غیرانگلیسی زبان شده و فیلم «جدایی» در شاخه بهترین فیلمنامه نیز نامزد کسب جایزه بود. کمپانی آمازون که توزیع فیلم «قهرمان» را در آمریکا بر عهده دارد و قرار است این فیلم را از تاریخ ۷ ژانویه(۱۷ دی) اکران عمومی کند نه تنها برای شاخه بهترین فیلم بین المللی (فیلم غیر انگلیسی زبان)، بلکه در شاخه‌های بهترین کارگردانی و فیلمنامه نیز برای موفقیت فیلم جدید فرهادی تلاش می کند. 

فرهادی همچنین درباره عدم حضور در مراسم اسکار ۲۰۱۷ نیز به هالیوود ریپورتر توضیح داد: «ما با توزیع کننده فیلم در آمریکا صحبت کردیم و قرار شد در مراسم اسکار شرکت کنیم اما ممنوعیت سفر از ۷ کشور مسلمان از جمله ایران به آمریکا را که از سوی دونالد ترامپ رئیس جمهور وقت آمریکا صادر شده بود را یک بی‌احترامی به مردم ایران و دیگر کشورها دانستم. این موضوع که من می‌توانستم به آمریکا سفر کنم و دیگران نمی‌توانستند احساس بدی به من القا کرد و به مدت دو شب بر روی یک بیانیه کار کردم که تنها به موضوع ممنوعیت ورود مسلمانان مرتبط نبود، بلکه به ایران، آمریکا و هر جایی مرتبط بود که مردم را با دسته بندی از یکدیگر جدا می‌کنند.» 

این کارگردان ایرانی با اشاره به این که از فرصت ایجاد شده به دلیل توقف تولید فیلم «قهرمان» به سبب همه گیری ویروس کرونا در ایران برای انجام تغییراتی بر روی فیلمنامه استفاده کرده، درباره آمار بالای مرگ و میر در ایران بر اثر ابتلا به ویروس کرونا گفت: «مردم این موضوع را فراموش نمی‌کنند و این شرایط بسیار ناراحت کننده است و هر روز شما فقط خبر بد می‌شنوید و امیدی به تغییر این وضعیت نیست.»

فرهادی که قرار است فیلم بعدی‌اش را خارج از ایران بسازد در پاسخ به سوالی درباره این که فیلم‌هایش بدون محدودیت‌ها چگونه می‌شوند نیز گفت: «خیلی چیزها فرق می‌کرد. نمی‌توانم دقیقا بگویم اگر کاملا آزاد بودم فیلم‌هایم چه شکلی می‌شد، اما می‌دانم که متفاوت می‌شدند چرا که ذهنم آزادتر بود. زمانی که برای سال‌ها روی یک جاده ناهموار قدم می‌زنید، قدم زدن شما نیز شبیه‌ای جاده ناهموار می‌شود و وقتی وارد یک جاده صاف می‌شوید مدتی زمان می‌برد تا بار دیگر به شکل معمول قدم بزنید. بنابراین نمی‌توانم به شما بگویم چطور روی یک جاده صاف و هموار قدم می‌زنم اما می‌دانم که آسان‌تر خواهد بود.»

۵۷۲۴۵

کد خبر 1552590

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: فیلم قهرمان اصغر فرهادی اکران سینما جوایز اسکار شبکه های اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۰۴۱۷۹۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاکید سخنگوی قوه قضائیه بر تسریع پیگیری و حل پرونده‌های مردمی

به گزارش خبرگزاری صداوسیما کیش، اصغر جهانگیر در جریان سرکشی بخش‌های مختلف دادگستری و دادستانی کیش از نزدیک در جریان روند رسیدگی به پرونده‌ها قرار گرفت.

وی با حضور در میز خدمت دادگستری با مراجعه کنندگان گفتگو و دستور لازم برای تسریع و کمک به حل پرونده‌های آنها را صادر کرد.

سخنگوی قوه قضائیه با تعدادی از دانشجویان رشته حقوق دانشگاه‌های کیش نیز دیدار کرد.

اصغر جهانگیر در این دیدار گفت: رشته حقوق باید کاربردی و متناسب با تخصص‌های روز جامعه متحول شود.

دانشجویان هم دغدغه‌های خود را در خصوص مباحث مالیاتی، حمایت از سرمایه گذاری، امنیت، عفاف و حجاب، اجرای صحیح قانون اساسی و چالش‌های پیش روی تولید را با سخنگوی قوه قضاییه مطرح کردند.

سخنگوی قوه قضائیه امروز از دادگاه علنی بر خط دادگستری کیش نیز دیدن کرد.

اصغر جهانگیر گفت: دادگاه‌های برخط یکی از نیاز‌های مهم قوه قضائیه بود که به تحقق پیوست.

وی خاطرنشان کرد: در صد و پانزده سال گذشته سیزده هزار قانون نوشته شده است و بسیاری از آنها در تعارض است و راه طولانی برای ساماندهی آنها وجود دارد.

خبر در حال تکمیل است ...

دیگر خبرها

  • معجزه‌ای که روشنایی بخش چشم دل است
  • پیکر جانباز و مدافع حرم سوریه در گرگان تشییع شد
  • پیکر جانباز و مدافع حرم سوریه و عراق در گرگان تشییع شد
  • تشدید محدودیت‌ها برای گردشگران پاکستانی در سفر به ایران
  • تشدید محدودیت ها برای زائران پاکستانی در سفر به ایران
  • محدودیت سختگیرانه در ترخیص کالاهای ملوانی خسارت به بار می آورد
  • دو ستاره لژیونر در ایران: جنس پائز جور تر از همیشه
  • مادر شهید اصغر حیدری آسمانی شد
  • تاکید سخنگوی قوه قضائیه بر تسریع پیگیری و حل پرونده‌های مردمی
  • جبلی: باید کار‌های بیشتری در موضوع عفاف و حجاب انجام شود